söndag 6 december 2009

Man tänker sitt.

(Som (inom parentes) är titeln på en film som jag inte har sett.) Och jag tänker på denna tiger som möjligen har haft en del konstigheter för sig.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3896289.svd Sprickor i den perfekta fasaden..jojo det kan man tro. Är det det som följer på alla pengar,ära, framgång och berömmelse? Man tappar greppet om vad som är rätt och riktigt och hur man beter sig mot den person som man (i alla fall påstår) är den man håller av mest i hela världen. Undrar om jag skulle bli sådan också? Nu bryr jag mig inte så mycket om Woods men däremot så erkände ju David Letterman för några månader sedan att han också inte varit schysst mot sin fru. Ergo: Jag tittar aldrig mera på Letterman för hans skämt om andra klingar så falskt i mina öron att jag inte vill höra dem längre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men varfor teg svenska tidningar i flera dagar medan Woods otrohetsaffarer (7 tjejer enligt senaste rakningen) diskuterades fullt oppet i USA. Vad jag vet drog man aldrig ned rullgardinen nar det gallde Clinton/Levinsky eller Letterman. Denna tystnad/sjalvcensur/ om vissa amnen -- fran politik till rent skvaller -- ar nagot med svensk press som jag inte forstar och som for tankarna till DDR. Laban

larsekorre sa...

Jag vet inte riktigt men jag hoppas innerligt att Woods inte är någon slags "untouchable" som får göra lite som han vill. Tycker synd om hans fru!