måndag 9 mars 2009

Vad gör de i Brasilien?

Såg att de inte ville dubba SeanPenns "Milk" för att de inte gillar filmens budskap med homosexualitet i fokus.http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_2570851.svd
Nä ni har ju inga problem i det där landet så låt dem våldta nioåringar och stoppa viktiga filmer bara för att kyrkan säger i från! Skit i fattigdom , brottslighet och korruption!
Och jag som sa i helgen att portugisiska är ett så vackert språk. (apropå lite "bossasväng" i en bar!)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Var inte så arg på brazilianare. De är störtsköna människor. Tänk på Rio och festivalen!

Det här är bara en människa, som dessutom är frireligiös. Jag tror inte Carola hade ställt upp i ett lebb-drama.

Anonym sa...

Jag hàller däremot med. Brasilien har ballat ur helt de senaste àren. Jag kom dit första gàngen 1977, har varit gift med tvà brasilianskor. Men ett land med större religös dubbelmoral fàr man allt leta efter. Jag har sedan ett bra tag tröttnad pà det brutala vàldet, kriminaliteten, korruptionen, lögnerna och bristen pà mänskliga râttigheter " o país dos do jeitinho", sà jag vill aldrig mer àka dit!!!

larsekorre sa...

Det låter inget bra det där sista.
Jag var egentligen mest sur på katolska kyrkan. Tycker att "älska din nästa" verkar funka dåligt.Men av ovanstående verkar det inte bara det som är fel.

Anonym sa...

Det är ju bara en privatperson (Marco Ribeiro) som vägrar, inte Brasilien som land. Dom hittar helt säkert en ersättare.

Enligt SvD artikeln är Riberio inte ens katolik.

humanistjavisst sa...

Nämenjo! Inte har katoliker ensamrätt på intolerans...
Men något jag kommer att tänka på är att det i Brasilien finns ett slags dubbelkönsprostituerade, som tycks vara relativt accepterade. Ändå finns dåliga attityder mot "vanlig" likkönad kärlek. Man tål alltså normavvikelser, men bara vissa. Hoppas nu bara lagföringen av våldtäktsstyvpappan går rätt till - sedan får man väl hitta någon mindre homofob dubbröst åt Penn/Milk :-)

larsekorre sa...

Javisst man hittar säkert nån ny "dubbare" och att han inte ens är katolik gör honom inte ett dugg bättre. Det är inget att skylla på tycker jag.

Anonym sa...

"samkönade" par ÄR en störnibg!!! och "samkönade föräldrara" FINNS ju inte ens!!! förklara för mig hur det skulle gå till!!???

Brasilien har bra mycket mer sunda värderingar bland befolkningen än sverige.. landet där feminism fortfarande år 2009 är gångbart på den politiska scnene..

tur att islam växer fort här, och kan tränga undan queer-folket på sikt..

/ Alejandro, 25