torsdag 6 november 2008

Fy fan!

Vad trött jag är på detta tjafs om lika villkor för alla som vill gifta sig. Det är väl SJÄLVKLART 2008 att de inte skall spela någon roll vem man vill gifta sig med. Ni kan ju läsa detta http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2003127.svd och passa på och läsa de bloggar som har kommenterat det hela. Jag tycker att de som nu är emot att man-man eller kvinna-kvinna gifter sig och får samma rättigheter kan väl flytta till Kalifornien och ta med er alla KDS:are som tar gud till hjälp för att hindra det hela. (För i K-fånien har de stoppat lika rättigheter för homoäktenskap. Det är klart att när man har en debil c-skådis som guvernör så...)

3 kommentarer:

John Olsson sa...

This was a good election. Inte bara valde man Obama i detta historiska presidentval, har i Arizona vann ocksa "Yes to proposition 102", vilket betyder att aktenskap tillats endast mellan man och kvinna.

Oavsett vad man vill tro darhemma i lilla Sverige, sa ar utan tvekan USA the model for the world.

Anonym sa...

Jesus älskar syndaren, men inte synden. För att få del av Guds nåd, evigt liv, måste en person ta avstånd från synden. Jesus säger i evangelierna: "Min Faders lag gäller än", det vill säga, de fem böckernas lag = gamla testamentet. Där står att läsa: En man ska inte ligga med en man såsom han ligger med en kvinna. Enough said.
När muslimerna med sin enorma tillväxt tar över sverige, då lär de inte nöja sig med att "fördöma" bögar, utan straffa dem Sharia-style.

larsekorre sa...

John! USA är inte modell för det "lilla Sverige" som jag bebor!
Arizona? Tydligen mycket mental öken där också!

Olbap! Det står mycket bra i denna tvåtusenåriga bok men är det inte dags att leva efter modernare principer?