lördag 26 april 2008

Madonna !


Den (ö) kända artisten Madonna har tydligen utkommit med ett nytt muskaliskt alster. Jag har väldigt svårt för denna artists oerhörda populäritet. Jag tycker att hon är en medioker sångerska som egentligen bara följer trender inom musiken och det är sannerligen vissa som jag inte gillar. I alla fall så råkade jag lyssna jag på P4-premiär på hemväg från biblioteket idag. (Då som vanligt rattandes min lilla röda maskin) och fick höra "samhället utvecklas med Madonna och hon har alltid legat före " ???? ÖÖhhh viket samhälle ? Vilken utveckling har hon stått för ?

Är detta en kritiskt granskande journalist eller någon som regelbundet får gratisex och tycker då att han måste "pusha för" (tala gott om) det han fått ? Nä jag håller med f.d ambassdören Lidboms uttalande i KU för länge sedan: Det de håller på med är trams ! Det är min kompis Rafael som har "kluddat"

2 kommentarer:

Anni sa...

Rafaels kluddar är ju väldigt populära och där är det minsann inte längre tal om några gratis-ex!
Jag förstår mig inte heller på nutida Madonna-dyrkan. Å andra sidan har jag aldrig förstått mig på Carola-dyrkan heller.

larsekorre sa...

Nej verkligen inte ! Jag har svårt för folk som har (eller fortfarande gör det ?) talat i tungor och tycker att man kan "bota" homosexuella med förbön ! Det är ju jag på bilden !!! Jag var rätt söt som liten...men nu...Usch !!